Udruženje Crnogoraca Menu

Direktna veza:

Ambasador Crne Gore u Srbiji u dvodnevnoj poseti Subotici

Ambasador Crne Gore u Srbiji, njegova ekselencija Igor Jovović, u dvodnevnoj je poseti našem gradu. U toku dana, posetio je fabriku „Pionir“, Regionalnu privrednu komoru, kao i Udruženje Crnogoraca Subotice.

Predsednik Regionalne privredne komore Subotica, Slobodan Vojinović istakao je da je bilo reči o tome kada i kako da se renovira železnica kako bi se više koristili potencijali za ovaj prostor i ovu privredu kada je u pitanju Barska luka, zatim u kojoj su fazi autoputevi, do kad i kad će se rešavati dvojna državaljanstva.

Ono što je najviše interesovalo privrednike je to da se definitivno mora uspostaviti platni promet između Srbije i Crne Gore, dodao je Vojinović. Ambasador Crne Gore u Srbiji, njegova ekselencija Igor Jovović rekao je da su ekonomski odnosi između Srbije i Crne Gore dobri, i istakao da je po njima, interes fokusiran na svu onu saradnju koja u ovom trenutku već postoji. Robna razmena između našeg regiona i Crne Gore, za prvih 9 meseci ove godine, iznosi 30 miliona dolara.

Subotica, 22.11.2013.g.

  • Hvala Vam što komentarišite, uredite Vašu objavu. HTML oznake su dozvoljene "strong", "code" i "href".